8. kesäkuuta 2016

Elämä yllätti valekriitikon - katso paljastavat kuvat!


Minä tapaan ajatella velvollisuuksiani tai ehkä pikemminkin hoidettavia asioitani palloina, joilla sitten jonglööraan. On yksi pallo jokaiselle lapselle, yksi pallo parisuhteelle, yksi opiskeluille (joskin se on nyt elokuulle asti pöydällä odottamassa), yksi työlle (tämä korvasi kesäksi opiskelupallon), yksi kavereille, yksi sukulaissuhteille, yksi blogille ja sitä rataa. Aina joskus käy niin, että elämä heittää sekaan yhden lisäpallon, mistä aiheutuu ymmärrettävästi aina vähän vaikeuksia, kunnes jonglööri oppii uuden rytmin.

Minulle on elämä heittänyt alkukesän kunniaksi jonglöörattavaksi lisäpallon sijasta moottorisahan tai ehkä pommin, sellaisen sarjakuvamaisen mustan pallomaisen, en ole vielä ihan varma. Oli niin tai näin, moottorisaha tai pommi, minun on laskettava myös kirjablogi hetkeksi pöydälle odottamaan, kunnes tilanne hiukan helpottuu. 

Hyllytontun höpinöitä on siis toistaiseksi tauolla. Toivon mukaan tauko on lyhyt, ettekä edes juuri huomaa, että olen ehtinyt sellaisenkin pitää, mutta koska en voi tätä luvata, lienee parempi lähteä taukoilemaan näin julkisesti.

Ihanaa kesää teille kaikille, toivottavasti tapaamme taas pian!

p.s. Eihän täällä ollut kovinkaan paljastavia kuvia, mutta eikö vain ollutkin harvinaisen raflaava otsikko?

14 kommenttia:

 1. Ihanaa kesää Tiina ja tsemppia jonglööraukseen!

  ps. Kai Okklumeus-haaste pyörii silti? Just kun meinasin ens viikolla aloittaa nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Okklumeus pyöriköön taustalla! :) Kiitos toivotuksista. <3

   Poista
 2. En etes huomannu tuota osaa otsikosta, lienen tuntunut raflaaviin! Hyvää kesän alkua, toivottavasti pommi tai moottorisaha ei räjähä kässiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi klikkimedia, kun raflaavuutta syöt! Kiitos, niin toivomme. <3

   Poista
 3. Voidapa vuokrata lisäkäsi tai kolme elämän ylläripallojen varalta!
  Toivottavasti pallot ja kädet löytävät jouhevan tahdin nopeasti, ettet liikaa väsähdä.

  Olkoon blogitauko rentouttava ja lyhyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tai kun olisivat lisäpallot edes sellaisia, että ne voisi laskea käsistään, kunnes on henkisiä ja/tai fyysisiä resursseja niiden kanssa palloiluun. :D Kiitos! <3

   Poista
 4. Toivotaan, että pallot pysyvät hallinnassa. Elämä on melkoinen palloilulaji. <3

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti Tiina Tonttu saat pian yllättävän pommin hallintaan. Jos siltä tuntuu, niin kerro lisää, jos se helpottaa.

  Mukavaa kesän aloitusta ja viihtymistä kesätyössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjatta! <3 Pommi sihisee edelleen käsissäni, mutta alan tottua siihen niissä määrin, että eiköhän blogikin pian heräile horroksestaan. :)

   Poista